Tractari masini Bucuresti ieftin in Bucuresti

From AndroWiki
Jump to: navigation, search

Unitatile din subordinea Ministerului Transporturilor nu mai au voie sa( cumpere mas,ini, cla(diri, mobila( sau sisteme IT, potrivit unui ordin din 10 aprilie, excepta(rile urmând sa( fie permise de ministrul Transporturilor, Dan S,ova, doar pentru situat,ii urgente sau aplicarea legislat,iei europene.

Ministrul Transporturilor a ara(tat faptul ca( a emis la 10 aprilie un ordin valabil pentru toate cele 39 unita(t,i subordonate ale Ministerului Transporturilor prin care este interzisa( achizit,ionarea de autoturisme noi, închirierea sau achizit,ia de spat,ii, realizarea orica(ror amenaja(ri interioare pentru spat,ii existente, construct,ia de cla(diri noi sau reabilita(ri de cla(diri, achizit,ia de mobilier sau sisteme IT.

"Cu tot,ii suntem cons,tient,i de risipa nejustificata( care se produce în unita(t,ile de stat, ca( sunt companii nat,ionale, ca( sunt autorita(t,i publice, ca( sunt autofinant,ate. Vreau sa( va( spun ca( ma( deranjeaza( termenul de autofinant,are. Toate autorita(t,ile statului care au autofinant,are în fapt sunt concesionari de taxe s,i impozite de la statul român, pentru ca( nu presteaza( activitate economica(. Ei pun taxe s,i le iau în numele statului român. Nu cred ca( din aceste taxe care apart,in statului român s,i pe care le pla(tesc contribuabilii români este normal nici sa( cumperi cla(diri, nici sa( renovezi cla(diri, nici sa(-t,i cumperi mas,ini scumpe sau mobilier scump", a spus ministrul Transporturilor, într-o conferint,a( de presa(.

Daca sunteti in romania puteti apela la firma inchirieri masini bucuresti unde putei gasi cele mai bune preturi.

În plus, Dan S,ova a mai ment,ionat ca(, în acest an nu va accepta excepta(ri de la ordin decât în cazul unor situat,ii urgente sau pentru aplicarea legislat,iei europene, iar achizit,iile de mas,ini nu vor putea fi realizate decât prin Programul Rabla.site internet

Personal tools
Namespaces
Variants
Actions
Navigation
Toolbox